Oostenburg – Amsterdam

Project afronding door leveringen Urban Mining Concrete

Na twee jaar leveringen van Urban Mining Concrete heeft New Horizon Material Balance de laatste betonstort mogen uitvoeren op het project Oostenburg aan de VOC-kade voor Hillen & Roosen en Kennemer Beton Bouw B.V.

Hillen & Roosen en Kennemer Betonbouw hebben op dit project gekozen voor Urban Mining Concrete. Om onze klimaatdoelstellingen te behalen en ons CO₂ budget niet te overschrijden moeten we echt gaan bouwen met materialen die ons milieu niet of nauwelijks meer belasten. Het kan nu al!

Impact circulair beton – Oostenburg

MKI reductie beton

MKI-reductie beton

0

CO2-reductie beton

0
TON

De CO2-uitstoot die gelijk staat aan deze hoeveelheid auto’s die een jaar lang op benzine rijden in Nederland

0
auto’s

Hoeveelheid bomen die een jaar lang moeten groeien om deze CO2-uitstoot op te nemen

0
bomen

Beton is het meest toegepaste materiaal in de bouw en tegelijkertijd één van de meest verontreinigende bouwmaterialen. Wereldwijd komt er meer dan 5 miljard ton CO₂ vrij bij het maken van beton. Ons circulaire beton, Urban Mining Concrete, heeft dezelfde kwaliteit als lineair beton maar dan met veel minder CO₂-uitstoot onder KOMO-certificering of CUR 127-aanbeveling. Urban Mining Concrete is beton volgens NEN 206 en NEN 8005. Tevens worden onze granulaten onder de BRL 2506 geproduceerd. Urban Mining Concrete voldoet aan alle specificaties en is direct leverbaar in alle gangbare sterkteklassen, milieuklassen en consistentieklassen.

Bereken de
CO2 impact van
uw project
inclusief offerte
Urban Mining
Concrete

Bereken de
CO2 impact van
uw project
inclusief offerte
Urban Mining
Concrete